separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Postoji način da noćenje u nekoj od zemalja sveta platite SAMO JEDAN DOLAR


Džejms Askvit upisao se u Ginisovu knjigu rekorda kao najmlađa osoba koja je posetila sve države sveta. Zahvaljujući svom iskustvu, došao je na ideju kako da ljudima širom sveta olakša putovanja.


Naime, Džejms je napravio aplikaciju Holiday Swap, koja je opisana kao pomoć pri snižavanju ukupne cene putovanja. Aplikacija se reklamira kao "Tinder za putovanja“, a korisnici mogu pomoću nje da zamene svoj dom s nekim drugim na nekoliko dana za simboličnu cenu od jednog dolara po noćenju.  

Putnici mogu da koriste aplikaciju kako bi sebi zanimljive nekretnine "zabeležili“, a s vlasnicima se potom naknadno dogovorili kad bi zamenili svoje domove.  

- Milenijumska generacija je budućnost, a njeni pripadnici žele više za manje novca. S napretkom tehnologije gradimo pravu svetsku turističku zajednicu i koristimo sve što imamo na raspolaganju kako bismo istražili svet - izjavio je tvorac aplikacije, piše punkufer.hr. 

Da se Holiday Swap dobro razvija pokazuje i podatak da postoji već više od 50 zemalja u kojima se nude nekretnine, uključujući SAD, Australiju, Brazil, Japan...

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti