AKTUELNO

Kako se svašta može desiti na nekom putovanju, stjuardese moraju da budu veoma snalažljive i da se dovijaju na različite načine kako bi izašle na kraj s nevoljama.

Obračunati se sa pijanim putnikom nije lako ni na zemlji, a kamoli kada ste visoko iznad oblaka. Stjuardesa u penziji otkrila je trik kojim se ona koristila kako bi smirila putnika i izbegla ugrožavanje bezbednosti ostalih, prenosi Dejli star (Daily Star).

Patricija Pirs gostovala je u šou-programu "Kada putovanje počne po zlu i druge noćne more sa putovanja" i otkrila je trik koji je koristila u slučaju pijanih putnika.

- Milslim da je najteže obračunati se sa putnikom koji je bio u baru pre nego što se ukrcao u avion. Jedna od stvari koju sam imala običaj da radim kada mi neko zatraži piće je, pre nego da stupam u konflikt, da toj osobi dam još jedno piće. Ako su na primer pili džin tonik, ja bih sipala tonik u čašu i samo po obodu čaše stavila malo džina da zamiriše. Kada bi prineli čašu ustima, oni su osećali miris alkohola, a nema veze što je ostatak bio običan tonik - rekla je ona.

Policija Velike Britanije pokazala je da je u 2017. i 2018. godini 70 osoba bilo uhapšeno zbog toga što su se pijani ukrcali na avion. Čak 90 odsto incidenata koji se dese u avionu bili su počinjeni zbog korišćenja alkohola.

#Putovanja

'