AKTUELNO

Projekat u vrednosti od 14 miliona dolara digao je prašinu.

Prašina se još nije slegla nakon poslednjeg velikog projekta kompanije "Volt Dizni" - Star Wars: Galaxy’s Edg, a "Diznilend rezort" već uveliko radi na svojoj narednoj platformi.

Najavljujući novitete u kalifornijskom avanturističkom parku, zasnovanom na superherojima Marvelovih stripova i filmova, objavljeno je i da je grad Anahejm odobrio nekoliko građevinskih dozvola za nove projekte, prenosi LA tajms.

Deo radova koji je odobren procenjen je na 14 miliona dolara i – to je tek početak!

Iz "Diznija", koji je kupio "Marvel carstvo" 2009. godine za 4 milijarde dolara, nisu želeli da iznose detalje o odobrenom radovima, kao ni o atrakcijama koje pripremaju, ali su rešili da zagolicaju maštu javnosti jednim detaljem - nova postavka sadržaće interaktivnu spajdermen vožnju.

U perspektivi možemo očekivati ekspanziju Marvelovih atrakcija, jer su u planu još tri projekta na nekoliko svetskih lokacija: "Volt Dizni Studios Park" u Parizu 2020. godine, "Epkot park" na Floridi 2021. i "Hong Kong Diznilend" 2023. godine.

Trenutno je na tapetu rušenje "Bags lenda", kako bi se napravilo mesta za novu zemlju superheroja.

Svi željno iščekuju više detalja o novom carstvu, a o kojima će biti reči na "Diznijevoj" proslavi D23, planiranoj za 23. avgust.

#Pariz

'