AKTUELNO

Budući da se Međunarodni dan mačaka slavi 8. avgusta, a Međunarodni dan pasa 26. avgusta, zašto ih zajedno s ljubimcem ne biste proslavili na putovanju?

Ova dva dana se slave zbog ljubavi prema ljubimcima i podizanja svesti o brizi o njima pa se čini da je idealan trenutak da počastite svog ljubimca putovanjem.

Budimpešta

Budimpešta je glavni grad Mađarske i idealno mesto za šetnju psa. Počastite sebe i svog četvoronožnog prijatelja šetnjom uz predivni Dunav, reku koja deli Budim od Pešte. Kada dođete na lančani most, možete da pređete u Budim i ovde možete da šetate brežuljcima s kojih se pruža predivan pogled na Peštu i slavnu zgradu mađarskog parlamenta.

Crikvenica, Hrvatska

Crikvenica je bila rimsko naselje u Hrvatskoj i idealno je odredište za putnike i ljubimce koji žele da se odmore na ovoj rivijeri. U okolini Crikvenice nalazi se nekoliko divnih jezera koja se mogu posetiti, a njene plaže su savršene za osveženje nakon duge šetnje.

Tokio, Japan

Tokio je odlična lokacija za vašeg razmaženog psa, jer nudi butike sa luksuznim modnim dodacima za pse, ukusnim zalogajčićima kao i sa tretmanima za pse.

Ovaj grad u kojem će ljubimci uživati takođe nudi restorane i kafiće koji imaju jelovnike i za vas i za vašeg psa.

#Pas

#Putovanja

#Životinja

'