separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Šator za kampovanje koji može da zameni i najluksuznije hotele na svetu (FOTO)


Uzmite šator u ruke, nešto hrane i otisnete se u najlepše predele svoje države ili čak i dalje.


Da biste se dobro odmorili i zaista nauživali nije vam potreban pun pansion u luksuznom hotelu. Dovoljan je šator za kampovanje, ali sa providnim krovom.

Sigurno mislite da ne postoji ništa bolje od boravka u hotelu s pet zvezdica. Ipak postoji - hotel s pet milijardi zvezdica, ali samo ako volite da kampujete.

Kampovati znači ostaviti sve iza sebe: TV, videoigrice, mobilni telefon, internet i sav stres koji svakodnevno proživljavate i naći mir u prirodi.

Zamislite samo da možete da napustite sve obaveze. Uzemete šator u ruke, nešto hrane i da se otisnete u najlepše predele svoje države ili čak i dalje.

Ovaj trend je u poslednje vreme veoma popularan na Instagramu, a ono što je primetno jeste da kamperi obično koriste šatore s transparentnim krovom.

Na ovaj način se stapate s prirodom, a vaše kampersko iskustvo je mnogo zanimljivije nego u običnom šatoru.

Samo zamislite koliko bi bilo lepo da ušuškani u šatoru gledate zalazak sunca, čitajući omiljenu knjigu uz topli čaj.

Ako želite da u potpunosti uživate, birajte toplije vreme bez kiše i snega. Iako vam komarci mogu stvarati problem, sprej protiv ovih napasti će vas spasiti, a vi ćete se moći istinski da se odmorite i da napunite baterije za nove životne pobede.

Ipak, morate da znate da je kampovanje mnogo više od predela koji oduzima dah. Kada ste u divljini, morate da znate mnogo stvari. Morate da naučite kako pravilno da postavite šator, zapalite vatru i da znate da se vratite do šatora kada krenete da skupljate drveće po šumi za potpalu vatre.

Probajte i ostale aktivnosti koje vam kampovanje omogućava, poput ribolova, planinarenja ili vožnje kajakom.

Još jedan vrlo važan aspekt kampovanja je što vam pomaže da izgradite i ojačate odnose. Imaćete priliku da razgovarate i da se ponovo povežete s ljudima. U takvim situacijama uvek imate o čemu da razgovarate. Samo se okupite oko logorske vatre i podelite s ljudima priču o tome kako ste proveli dan, ali i neke anegdote iz svog života.

Kampovanje nije glamurozna aktivnost, ali upravo u tome je njegova lepota.

Pa, ukoliko ste tip koji uvek i u svakoj prilici želi da izgleda lepo, kampovanje nije za vas.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti