AKTUELNO

Ona priznaje da joj ova godina nije bila najsjajnija.

Protekla godina bila je jedna od najtežih godina za Hanku Paldum, jer je svog sina Mirzada Brkića viđala samo u pritvoru, ali je u 2017. ušla optimistično, jer se u njoj priprema za rad na novom albumu.

- Bilo je i nekih poteškoća, u svakom slučaju čovek ne može biti srećan i zadovoljan kad zna da mu i u komšiluku i u okruženju nije u redu situacija. Nadam se u sledećoj godini više mudrusti, pameti, hrabrosti, snage - objasnila je ona.

Ona je mnoge dočeke provela radno, ali je uspela da i tokom svoje uspešne karijere nekoliko puta bude u ponoć sa svojom porodicom, kod kuće.

Foto: YouTube screenshot

- Nama je Nova godina i Barjam uvek kad smo kod kuće. Ja kad vidim da sam u okruženju svojih najmilijih, šta god da se nađe na trpezi je lepo, sve je zanimljivo - rekla je Hanka za najgledaniju emisiju o poznatim ličnostima u regionu.

U narednoj godini i sebi i svim gledaocima televizije Pink poželela je zdravlja, mira i sigurnosti.

Ukoliko ste propustili današnju epizodu "Premijere", možete je pogledati u repriznim terminima večeras u ponoć i sutra u 11 i 15 časova na televiziji Pink, najgledanijem emiteru u regionu.

Autor: V. T.

#Hanka Paldum

#Premijera

#emisija

#pevačica

'