Info
ZABAVA

showbiz

MUČNA GODINA JE IZA NJE! Hanka Paldum: Čovek ne može biti srećan i zadovoljan kad je situacija takva! (VIDEO)


Ona priznaje da joj ova godina nije bila najsjajnija.


Protekla godina bila je jedna od najtežih godina za Hanku Paldum, jer je svog sina Mirzada Brkića viđala samo u pritvoru, ali je u 2017. ušla optimistično, jer se u njoj priprema za rad na novom albumu.

- Bilo je i nekih poteškoća, u svakom slučaju čovek ne može biti srećan i zadovoljan kad zna da mu i u komšiluku i u okruženju nije u redu situacija. Nadam se u sledećoj godini više mudrusti, pameti, hrabrosti, snage - objasnila je ona.

Ona je mnoge dočeke provela radno, ali je uspela da i tokom svoje uspešne karijere nekoliko puta bude u ponoć sa svojom porodicom, kod kuće.

Autor: YouTube screenshot

- Nama je Nova godina i Barjam uvek kad smo kod kuće. Ja kad vidim da sam u okruženju svojih najmilijih, šta god da se nađe na trpezi je lepo, sve je zanimljivo - rekla je Hanka za najgledaniju emisiju o poznatim ličnostima u regionu.  

U narednoj godini i sebi i svim gledaocima televizije Pink poželela je zdravlja, mira i sigurnosti.

Ukoliko ste propustili današnju epizodu "Premijere", možete je pogledati u repriznim terminima večeras u ponoć i sutra u 11 i 15 časova na televiziji Pink, najgledanijem emiteru u regionu.

Autor: V. T.

Komentari • 0


povezane vesti