AKTUELNO

Uživala u snimajućem danu.

Jedan od najboljih fudbalera sveta, Ronaldinjo, završio je posetu koju je imao u Srbiji. U sredu je sleteo, a već u četvrtak nešto pre 17 časova napustio je Beograd gde je boravio zbog jedne reklamne kampanje.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: BLONDI PODIGLA BELU KUĆU NA NOGE! Odmah s vrata napala Marijanu, obezbeđenje ih razdvojilo! (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Tom prilikom fudbaler koji je započeo svoju karijeru u Pari Sen Žermenu, imao je priliku da sarađuje sa manekenkom Anđelkom Tomašević koju je domaća javnost zavolela kroz reklame za platformu RTV Pink - "Klik TV".

Foto: Pink.rs

U najgledanijoj emisiji o poznatima "Premijera", Anđelka je iznela svoje utiske o tome kako je izgledala njihova saradnja, kao i o čemu su pričali tokom snimanja koje su imali.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: Aleksandra ne može da se pomiri sa tim da će njen otac dobiti još jedno dete: ON NEMA STABILAN POSAO, ZADESILE SU NAS VELIKE TRAGEDIJE! (VIDEO)

Pre svega bila je divna ekipa i on je totalno divan, normalan. Jutros od pola pet smo krenuli da snimamo. Imali smo nekoliko scena zajedničkih. Pitao me je odakle sam, da li sam odavde, da li se bavim modelingom? Ja sam ga pitala gde živi, on kaže "Svuda", pitala sam ga da li mu je to naporno, rekao mi je da nije. Bilo mu je čudno što ja govorim španski - rekla je Anđelka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Anđelka Tomašević

#Ronaldinjo Gaučo

'