AKTUELNO

Srećna i zaljubljena.

Pevačica Katarina Grujić, osim što ima veoma uspešnu karijeru, privlači pažnju i pričama o svom emotivnom životu. Atraktivna pevačica pronašla je sreću pored misterioznog momka, sa kojim priželjkuje i venčanje.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: OVO JE ŠOKIRALO SVE! Rebeka pred svima priznala da je promenila svoje prvo ime, EVO KAKO SE TADA ZVALA! (VIDEO)

Ekipi emisije "Premijera" Katarina je otkrila gde njena jača polovina provodi vreme kada ona nastupa i puni klubove širom regiona.

Šta to tebe interesuje? Ne treba tebe to da interesuje, ja znam sa kim je. Moj momak nije javna ličnost i ne dolazi na moje nastupe jer zna da će biti tu novinari i jednostavno ne želi da se pojavljuje - rekla je Katarina Grujić.

Foto: RTV Pink

Preotimanje partnera na estradnoj sceni nije retkost, a mnoge Katarinine koleginice su istog muškarca zvale svojom jačom polovinom, pa je ekipu "Premijere" zanimalo da li se pevačica plaši da joj sreću ukrade neko od koga bi najmanje očekivala.

To su gluposti. Ja sam sa koleginicama u jako dobrim odnosima. Baš smo u odličnom odnosima. Svaka od njih je lepo vaspitana i nikada ne bi dozvolile da nekome preotmu muškarca - izjavila je pevačica u Premijeri.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: NAPUNILA 25 GODINA: Sara Jo otkrila šta je sebi poželela za rođendan! (VIDEO)

Kako je uplovila u emotivnu vezu, noćni provod joj nije više prioritet, a da li pevačici izabranik zamera izlaske ili je nešto drugo u pitanju, bilo je sledeće pitanje koje je Katarina dobila ove novinara "Premijere".

Foto: RTV Pink

Obaveze mi ne dozvoljavaju da toliko izlazim. Pripremam dosta novih pesama, puno obaveza imam i dođem kući mrtva umorna, ali ja sam uvek spremna za izlazak - dodala je Katarina.

Uskoro nas očekuju nove pesme od ove zanosne pevačice, a kako je izgledao intervju sa Katarinom Grujić u današnjoj emisiji "Premijera", pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod teksta.

Autor: S. K.

#Katarina Grujić

'