AKTUELNO

Publika se uželela njenog glasa.

Slađa Dragaš, poznatija kao Slađa Alegro, prekinula je medijsku pauzu dugu godinu dana. Ona je bila na trudničkom i porodiljskom bolovanju, ali sada se vratila u punom sjaju i publici odmah predstavila svoju novu pesmu.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa emisijie "Premijera" srela je Slađu pred jedan njen nastup, a ona je otkrila da je veoma zadovoljna i ispunjena.

Zaželela sam se posla, moram da priznam, ali isto tako moram da priznam da mi je pauza dobrodošla. Da se očistim od svega, što bi se reklo. Meni je teren merilo uspešnosti pesme, to je nešto onako malo drugačije, a opet ona stara ja. Ja sam jako zadovoljna. Našem narodu nikad ne možeš ugoditi. Ako se promenite - zašto ste se promenili, ako se ne promenite - zašto se ne promenite, dosadni ste. Ali ja ceo život snimam pesme one što se meni dopadaju i ono u čemu se ja pronalazim. Manje mi je važno šta će se desiti, jer svakako ne možete ugoditi svima. Balada će svakako biti, ali ovaj put nešto brže da se malo svi oraspoložimo - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Slađa je ćerkicu Milu rodila u junu ove godine, a sada njenu mezimicu čuva osoba u koju ima najviše poverenja.

Ostavljam je u najboljim rukama, mama moja je čuva. Ona je dobra, spava noću, ne budi se, tako da nemam bojazni - istakla je Slađa.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ĐANI I SLAĐA ĆE BITI PONOSNI! Pevačev sin istetovirao njihove likove, pa se pohvalio svima! (FOTO)

Ukoliko ste propustili da pogledate današnje izdanje emisije "Premijera" sa još mnogo izveštajima o poznatima, to možete učiniti na snimku koji sledi.

R. L.

#Premijera

#Slađa Allegro

#Slađa Vujičić

'