AKTUELNO

Tomićeva priznala da je mnogo ljubomorna.

Jedini ljubavni par koji je uspeo da opstane i po napuštanju prve sezone "Zadruge", jesu Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Tomićeva je pre nekoliko dana ponovo ušla u ovaj rijaliti, dok je Sanja čeka kod kuće.

Ekipa najgledanije emisije o poznatima, "Premijera", bila je u društvu Matore i Sanja malo pre nego što je Jovana ušla na luksuzno imanje, a one su tada snimale spot za plavušinu novu pesmu.

Premijerno za "Premijeru" u ovom spotu sam i ja. Hteli smo da napravimo neku malu promenu, ljudi to ni ne očekuju od mene - navela je ponosno Matora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IZLETELI IZ BOLNICE: Nakon što su Darka HITNO OPERISALI, njegovi roditelji i verenica OČAJNI! (FOTO+VIDEO)

Ona je priznala da je neverovatno ljubomorna, a da joj naročito smeta kada njena partnerka dobija poruke preko telefona.

Malo više sam ljubomorna. Smeta mi kad joj neko piše, ali nemam šifru od njenog telefona niti bih joj tražila - ističe Jovana.
Ljudi, ona je bila ljubomorna na magarca u "Zadruzi", a ne na neku osobu koja mi priđe da pita kako si - navela je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Tomićeva se požalila da plavuša previše vremena provodi na telefonu, a da je razlog tome to što neprestano igra igrice.

Užasno mnogo vremena provede na telefonu, ne znam šta tu ima, znaš kako me nervira. Kupila sam joj "soni", ako će da igra igricu neka igra, bilo mi sumnjivo, dan, noć igrica - istakla je Matora.

Ukoliko ste propustili da pogledate današnje izdanje emisije "Premijera" sa još mnogo izveštajima o poznatima, to možete učiniti na snimku koji sledi.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Premijera

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'