AKTUELNO

Napokon se posvetili smo jedno drugom.

Jedan od najpoznatijih i najomiljenijih estradnih parova, naročito među omladinom, Nikolija Jovanović i Relja Popović, nisu umakli kamerama emisije "Premijera", kada su došli zajedno da jedno gradsko dešavanje.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su roditelji dvogodišnje ćerkice Ree, ali ovoga puta naslednica je ostala kod kuće, dok su muzičari izašli u provod, što im je očigledno jako prijalo.

Nama svaki minut odmora prija, a naročito kad tako odemo negde i malo se osamimo. Nismo bili nigde sami 300 godina - rekao je Relja.

Nikolija je i ovoga puta bila u izuzetno ineresantnoj kombinaciji, te je objasnila kako uspeva da uvek izgleda drugačije.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO U AMIDŽI ŠOUU: Ana Sević prvi put u televizijskoj emisiji nakon Darkove stravične saobraćajne nezgode!

Stefan uvek pogodi moj ukus. Volimo da to bude ekstravagantno i drugačije. Ja zahtevam da bude udobno, ali ne ispuni mi uvek želju, kao što je primer sa ovim naočarima, ali bar neću morati da idem na sužavanje nosa posle ovoga - navela je Jovanovićeva. kroz osmeh.

Ukoliko ste propustili da pogledate današnje izdanje emisije "Premijera", to možete učiniti na snimku koji sledi.

R. L.

#Nikolija Jovanović

#Premijera

#Relja Popović

'