AKTUELNO

Gradnju započeo dok je bio u braku sa Anom Sević.

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" posetila je ove nedelje Brestač, rodno mesto pevača Darka Lazića koji je na nekoliko kilometara odatle imao saobraćajnu nezgodu. Reporter Nemanja Vujičić razgovarao je sa Darkovom babom, ali i bratom Draganom Lazićem.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dragan je ispričao kako je izgledao susret sa bratom nakon što je izašao iz veštačke kome, Darko je tom prilokom od brata želeo da čuje sve detalje, ali mu Lazić nije pokazao automobil koji je voziom tada, kako ga ne bi dodatno uznemiravao.

Foto: RTV Pink

Foto: Predrag Gajić

Lazić je pred kamerama rekao da se nije čuo sa nekadašnjom Darkovom suprugom, pevačicom Anom Sević, ali i da je pevačevoj verenici Marini Gagić zabranjen ulazak u sobu u kojoj se pevač nalazi zbog virusa i da ga ona gleda samo preko stakla. Dragan je rekao i da Darkova ćerka Lorena ne zna šta se dogodilo njenom ocu, kao i da je kod njih bila pre nekoliko nedelja.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Pored porodične kuće u Brestaču, nalazi se i nedovršena kuća koju je prema izjavi Darkove babe, pevač gradio tokom ali i nakon braka sa Anom Sević. Prema informacijama, on je u ovoj kući planirao da živi sa verenicom Marinom Gagić.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: OVO SU BILE DARKOVE PRVE REČI NAKON KOME: Dragan Lazić otkrio detalje susreta sa bratom nakon nezgode! (FOTO)

Autor: S. K.

#Darko Lazić

'