AKTUELNO

Ona ih je videla i unutra i napolju.

Kako su Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora jedini par koji je opstao posle prve sezone "Zadruge", gde je njihova ljubav i počela, njihova prijateljica Kristina Kockar otkrila je šta misli o njihovoj vezi i odnosu koji imaju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Drago mi je zbog toga, zato što su razbile tre predrasude da neće opstati i da je sve to kao zbog marketinga ili bilo čega drugog. Ja sam znala odmah, ja sam bila unutra i znala sam da nije sigurno zbog marketinga, jer one su prošle bukvalno golgotu zbog toga i smatram da sigurno nisu to radile zbog marketinga i dokazale su i veoma mi je drago zbog toga - izjavila je Kija za "Premijeru".

Kako je Matora prethodne noći ušla u drugu sezonu "Zadruge", ostaje nam da vidimo kako će se ova veza odvijati dalje i da li će Matora odoleti lepoticama koje su unutra.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SAZNALA JE DA JE PREMINUO PRED SAM POČETAK KONCERTA: Ana Bekuta ne može da zaustavi suze zbog Borisa Trivana! (VIDEO)

Šta je sve Kija imala da kaže u najnovijoj epizodi "Premijere" pogledajte u donjim snimcima ili na zvaničnom kanalu emisije na Jutjubu.

Autor: V. T.

#Jovana Tomić Matora

#Kristina Kockar

#Sanja Stanković

'