AKTUELNO

Oni su na Sajmu medija promovisali svoju novu pesmu.

Roditelji učesnice najpopularnijeg rijalitija u regionu, "Zadruge", Lune Đogani, Anabela Atijas i Gagi Đogani promovisali su na sajmu medija svoju novu pesmu "Vila veštica", kojom su se vratili na velika vrata na domaću javnu scenu.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su pred kamerama najgledanije emisije o poznatima, "Premijere", otkrili detalje o njihovom novom hitu, ali su progovorili i o naslovnim stanama koje i danas pune.

Hteli smo da ostanemo dosledni "Fanki Džiju", da ne odemo previše u novi talas, ali da ipak malo modernizujemo muziku, tako da smo u tome uspeli - istakao je Gagi.

Foto: TvPink Printscreen

Nismo ni bili svesni te vrednosti, danas je sve to potcenjeno. Izlaze na naslovnim stranama bez ikakvog razloga, dovoljno je da skine gaće i eto ga - navela je Anabela o naslovnicama koje se danas razlikuju od onih koje su bile na trafikama devedesetih kada su oni bili u jeku popularnosti.

U hali pored one u kojoj su njih dvoje bili, Kristina Kija Kockar, koju je suprug u prvoj sezoni "Zadruge" prevario sa njihovom ćerkom, promovisala je svoju autobiografiju, a Gagi i Anabela nisu bili raspoloženi da kupe, pa čak ni da pogledaju knjige, jer, kako kaže Atijasova, više voli da kupuje u knjižarama.

Ja ne čitam knjige - rekao je kratko Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO U AMIDŽI ŠOUU: Vladimir Tomović otkriva ISTINU o RASKIDU sa Stanijom! (FOTO)

Ja čitam, ali u zadnje vreme izbegavam gužvu, pa ne volim sajmove, iako je ružno reći ne volim. Više volim da odem u knjižaru i da se posvetim, žao mi je što je tako, ali do mene je - istakla je Anabela.

Nema sumnje da Lunini roditelji nisu posetili štand na kom je Kija potpisivala svoju autobiografiju, a da li im je neka druga knjiga zapala za oko nije nam poznato.

Ukoliko se propustili da pogledate današnje izdanje emisije "Premijera" to moežete učiniti u snimku koji sledi.

R. L.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Kristina Kockar

'