AKTUELNO

Otvara sve karte.

Novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima "Premijera-Vikend specijal" i ove nedelje od 14 časova u vaše domove donosi najaktuelnije priče o poznatima.

Pobednica prve sezone "Zadruge" i nova članica žirija "Pinkovih zvezdica-All Stars", Kristina Kija Kockar, objavila je svoju autobiografiju "Moj potpis" koja je zaintrigirala javnost. Sa dobrim povodom, Kija će ove nedelje u studiju kod Tijane Price i Ognjena Nestorovića govoriti o sudu javnosti, nezapamćenom interesovanju i detaljima koje je otkrila u svojoj autobiografiji "Moj potpis".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Popularni pevač Darko Lazić doživeo je u utorak tešku saobraćajnu nesreću u blizini rodnog mesta Brestač. Pevač je zadobio višestruke prelome noge, rebara, karlice i povredu glave, zbog čega je uveden u veštačku komu, a sinoć je hitno operisan. Kakve su prognoze o njegovom zdravstvenom stanju saznaćete u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera-Vikend specijal".

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Srpsku javnost šokirala je vest da je iznenada tokom konferencije u Berlinu preminuo Boris Trivan, poznat kao Pokojna Mileva na društvenoj mreži Tviter. U emisiji "Premijera-Vikend specijal" pogledajte koliko je Borisov odlazak pogodio Balkan.

Foto: Printscreen Instagram

Kakve su nedaće zadesile Natašu Bekvalac poslednjih dana, otkriva upravo ekipa emisije "Premijera-Vikend specijal".

Foto: Promo

Vodimo vas uživo i na Sajam medija, gde TV Pink ima svoj štand i bogat program, a Nemanja Vujičić će posetiti dom jednog poznatog pevača.

Foto: Promo

Ne propustite "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 28. oktobra tačno u 14 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Kristina Kockar

#Premijera-Vikend specijal

'