AKTUELNO

Sve je ispričala!

Pinkova zvezda Aleksa Savić privukao je veliku pažnju u istoimenom takmičenju, a sada živi pred milionskim auditorijumom u rijalitiju "Zadruzi". Njegova porodica i devojka ga podržavaju u svemu i veoma su ponosni na njega, a Aleksina majka je danas pred kamerama emisije "Premijera - Vikend specijal" pričala o svemu što se dešavalo u prethodnih mesec i po dana.

Foto: TvPink Printscreen

Novinar Nemanja Vujičić razgovarao je sa Jelenom Savić, a ono što ga je prvo zanimalo jeste da li je Aleksa sačuvao devojku:

Sačuvao je devojku, duga je to veza, od 3 godine i mislim da će opstati. Mislim da neće biti problema, nadam se, videćemo. On se predstavio tamo kakav jeste, nema tamo foliranja, skrivanja. On je rekao da ne postoji nijedna devojka sa kojom bi bio u Zadruzi, valjda zato što ima devojku - rekla je ona.

Ona je priznala da se Mina, Aleksina devojka, ne plaši da će on nešto uraditi, ali ona nije tako sigurna:

Ne plaši se, oni se dobro znaju, dugo su znaju. Ja mislim da će njihova ljubav opstati, on je zaljubljen u nju i mislim da tu neće biti problema. Niko ne može tu ništa da garantuje, žurke, ako popije malo više... Svoje dete ću uvek podržati šta god želi da uradi, njegov izbor - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksa i Luna Đogani se znaju iz školskih dana, a njegova majka je sada istakla da su oni samo drugari:

Oni su zajedno završili školu, tu su se upoznali i nastavili da se druže i eto. Oni su se stvarno družili od početka i mislim da funkcionišu dobro - zaključila je Jelena.

Autor: N. Vujčić

#Aleksa Savić

#Premijera-Vikend specijal

'