AKTUELNO

Svi su presrećni!

Jedna od najomiljenijih pevačica na ovim prostorima, Seka Aleksić, nakon koncerta koji je održala u "Štark" areni, odlučila je da se povuče u medijsku ilegalu sve do sada, kada je za ekipu emisije "Premijera - Vikend specijal" govorila o novim planovima.

Foto: TvPink Printscreen

Seka je otkrila pred premijernim kamerama da vredno radi na novom albumu:

Što se tiče konkretno novog cd-a, mi to planiramo u aprilu. I ja sam se zbog toga povukla jer se posla koncerta nije desilo ništa da bi se o tome pričalo. Nisam osoba koja se pojavljuje pošto poto - rekla je Seka.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogi su nagađali da je Seka ponovo trudna, ali to nije slučaj iako bi pevačica to veoma želela. Pred kamerama emisije "Premijera - Vikend specijal" progovorila je i o usvajanju dece.

Ja kao svaka žena priželjkujem više dece, volela bih da moj sin ima brata ili sestru, ali sve je to u Božjim rukama. Nisam razmišljala o tome sve dok mislim da mogu da dobijem dete prirodnim putem. To je svakako najhumanija stvar - rekla je Seka.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom kraju, Seka je otkrila i ko je strožiji roditelj Jakovu, Veljko ili ona:

Veljko je strožiji, ja nisam uopšte što nije dobro, ne treba detetu dozvoliti da radi neke stvari. Ja znam kada treba popustiti, kada ne ali Veljko je strožiji, što je normalno, muškarac je - rekla je Seka.

Ono što je ekipa "Premijera - Vikend specijala" uspela da sazna jeste da će Seka uskoro predstaviti novu pesmu, a nama samo ostaje da imamo puno strpljenja dok se to ne desi.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Seka Aleksić

'