AKTUELNO

Svetlana Ceca Ražnatović sumirala je 2016. godinu pred premijernim kamerama.

Ekipa emisije ''Premijera'' pratila je Cecu u stopu 365 dana protekle godine. Ovu godinu, premijeran tim počeo je sa najvećom balkanskom zvezdom i završavaju je sa njom.

Foto: YouTube screenshot

Svetlana Ceca Ražnatović za 28 godina karijere dala je mnogo autograma, a ona je ove godine rešila da svojoj publici pokloni jedan ''Autogram''.

Ipak, najveća balkanska zvezda preživela je mnoge neprijatnosti od strane medija u protekloj godini, međutim borila se protiv ''zlih jezika'' i otkrila da je njen život kao i stihovi njene pesme - ''Živ se čovek na sve navikne''.

- Bila mi je lepa godina. Uradila sam odličan album, imam milionske preglede na Jutjubu, postigla sam zavidan tiraž. Ipak, ovo je ogromna odgovornost da se za sledeći album potrudim još više - rekla je Ceca.

Foto: YouTube screenshot

Svetlana planira novi album, ali ne za predstojeću godinu, već za 2018. godinu kada će napuniti 30 godina karijere.

Najveća balkanska zvezda je kao najlepši period u ovoj godini izdvojila i Anastasijin rođendan, a potom se ispred premijerne kamere prisetila i komentara na koji su bili u tom periodu upućeni njoj.

- Vodile su se neke polemike. Bože, ne može čovek ni da slavi rođendan. Kasnije, kada sam razmislila malo, smejala sam se.Dokle ide pakost i ljudska mašta a oni prosto mogu da žive sa tim. Suma sumarum, 2016. godina je bila za pamćenje i na poslovnom i na privatnom planu - rekla je Ceca za ''Premijeru''.

Foto: YouTube screenshot

Ceca je ove godine na turneji ''Autogram'' oborila sve rekorde. Ona je nastupala u Engleskoj, Nemačkoj, Austiji, Sloveniji, Crnoj Gori i Švajcarskoj.

Ukoliko ste propustili ovu epizodu, možete je pogledati na sajtu Jutjub i zvaničnom kanalu emisije "Premijera".

Autor: B. Radonić

#Premijera

#Svetlana Ceca Ražnatović

'