AKTUELNO

Trenutno nema dečka, ali ima simpatiju koja nije poznata javnosti.

Pobednica prve sezone rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga" i pevačica Kristina Kija Kockar, danas je ekskluzivno, uživo u emisiji "Premijera - Vikend specijal" pokazala svoj stan koji je nedavno kupila.

Foto: TvPink Printscreen

Tom prilikom Kija je istakla kako je u njenom stanu pre mesec dana bio i njen bivši suprug Slobodan Radanović koji joj je doneo poklone i rekao joj da mu se sviđa njen stan.

Takođe, Kockareva je istakla i da je, kada je bila u braku sa Slobom, maštala da imaju svoj stan u kom će živeti sa svojom decom, ali da se od te želje ostvarila samo kupovina stana u Beogradu.

Foto: RTV Pink

U nastavku razgovora sa reporterom "Premijera - Vikend specijala" Nemanjom Vujičićem, pevačica je komentarisala i novinske natpise koji su je spajali sa bivšim dečkom nekadašnje cimerke Lune Đogani koja je bila u vezi sa Slobodanom Radanovićem dok je Kija bila u braku sa pevačem.

Foto: RTV Pink

Bože me sačuvaj! Ja sam upoznala njega to veče. To je bio prvi put i jedini put! Super momak, prijatan... Stvarno sam se oduševila! Oboje smo zreli i razumni. Nisam u vezi sa njim! Nisam u vezi ni sa jednim dečkom! Mada imam simpatiju, ali on to ne zna. Vi ne znate tu simpatiju, nije poznata ličnost - rekla je Kija.

PROČITAJTE: ŠOK UŽIVO! Kija javno priznala: Sloba je BIO U MOM NOVOM STANU, a onda završio u SPAVAĆOJ SOBI! (FOTO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

'