AKTUELNO

Folk zvezda se uključila u "Premijera - Vikend specijal", gde je pričala o privatnom životu, ali i o koncertu na kom će joj gošće biti Rada Manojlović i Aleksandra Mladenović.

U emisiju "Premijera - Vikend specijal" koja se emituje uživo nedeljom od 14 časova, voditelji Tijana Prica i Ognjen Nestorović razgovarali su i sa pevačicom Anom Bekutom koja je otkrila da vikende provodi sa članovima svoje porodice.

Foto: RTV Pink

Folk zvezda već krajem oktobra organizuje solistički koncert u Sava Centru, a ovom prilikom Ana Bekuta je otkrila detalje spektakla koji priprema za svoju vernu publiku.

Foto: TvPink Printscreen

Ove godine sam malo proširila listu. Dodala sam neke pesme koje je zahtevala moja publika i naravno to mi je uvek zadovoljstvo da radim. Na listi je 35 pesama, tako da će koncert baš da traje. Imam i dve gošće. Sve godine pružala sam priliku mladim snagama da zapevaju na sceni, a tako će biti i ovoga puta. Pozvala sam Radu Manojlović i Aleksandru Mladenović kao gošće - rekla je Ana Bekuta.

Foto: TvPink Printscreen

U nastavku razgovora pevačica je pričala i o svom emotivnom životu i partneru Milutinu Mrkonjiću sa kojim godinama uživa u velikoj ljubavi. Ana je otkrila kako se slažu njeni članovi porodice i čovek koji je osvojio njeno srce.

Sreli smo se malo kasno za decu i žao mi je zbog toga. On je kvalitetan i dobar čovek, sa druge strane moj sin i moji unuci su ga prihatili kao oca i kao dedu, tako da i on doživljava moju porodicu kao svoju. On je sigurno čovek mog života. On ne voli ono da čuje kada ja govorim ovako javno, ali kada me već pitate, ja ne mogu drugačije. To je tako - dodala je pevačica.

PROČITAJTE: PET SPAVAĆIH SOBA I TRI KUPATILA: Marko Jarić se vraća u Srbiju kako bi gradio kuću od TRI MILIONA EVRA! (FOTO)

Autor: S. K.

#Ana Bekuta

#Milutin Mrkonjić

'