AKTUELNO

Svi su srećni što je čuju!

Najpoznatiji i najpopularniji tekstopisac na ovim prostorima, Marina Tucaković, mesecima unazad borila se sa opakom bolešću, ali se, na sreću, sada uspešno oporavlja, što je obradovalo njenu porodicu, ali i mnogobrojne prijatelje.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiji "Premijera - Vikend specijal" Marina se uključila telefonskim putem i otkrila kako se sada oseća:

Dosta bolje, ne mogu da kažem da je sve kao što je bilo, ali nije loše - rekla je Marina, a onda su se svi osvrnuli na njenu saradnju sa Svetlanom Cecom Ražnatović i njen novi album.
Ne pitajte me to, pitajte me nešto drugo (smeh). Teško nalazimo nove pesme, ali snaći ćemo se. Ja uvek imam svoj stil. Pratiću ono što iz mene izađe, da li će biti u novom ruhu ili ne, videćemo. Meni je uvek najlakše bilo da pišem za najveće. Najlakše vas diže, a s druge strane imate veliku odgovornost. Nije stvar samo do mene, stvar je do autora. Pomaže i sin - kaže Marina.

Foto: TV Pink Printscreen

Marina je otkrila i kako Ceca reaguje kada joj pročita neki novi tekst, ali i o čemu razgovaraju kada završe sa poslom:

Ceci se uglavnom sve sviđa, barem je do sad tako bilo. Ona je potpuno iskrena. Divno izgleda danas, lepo se obukla, kao devojčica. A kad privatno razgovaramo, otprilike pričamo o tome šta koju boli (smeh) - rekla je Marina, na šta je Ceca dodala da ćuti jer "treba ponovo da se uda".

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Ana Nikolić OBJAVILA RAT KILOGRAMIMA: Pevačica se odlučila na potez zbog kojeg NEĆE MOĆI DA DOBIJE DRUGO DETE, Rastinu reakciju nije očekivala!

I Ceca je veoma radosna što se Marina vratila poslu, a u "Premijera - Vikend specijalu" je otkrila da bez nje ne može da funkcioniše.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadnjih 25 godina smo nerazdvojne poslovno i ne mogu bez nje da funkcionišem. Ali smo isto tako bliske i privatno. Pogodi te kad vidiš da se razboleo neko koga ne znaš, a još više kada je to neko tvoj blizak, onda daješ sve od sebe da pomogneš, ali na kraju je sve to u Božjim rukama - zaključila je Ceca.

Autor: N. Vujčić

#Marina Tucaković

#Premijera-Vikend specijal

#Svetlana Ceca Ražnatović

'