AKTUELNO

Otvorila je dušu u emisiji "Premijera".

Na Centralnom groblju u Beogradu održan je pomen Tomi Zdravkoviću, koji je preminuo pre tačno 27 godina. Još jednom u nizu poštu su mu odali članovi porodice, ali i kolege među kojima su bili Aco Pejović, Stevan Anđelković, Bane Mojićević i Marko Bulat, koji se uvek rastuži kada čuje neku od antologijskih hitova legendarnog pevača.

Foto: TvPink Printscreen

- Seta, tako, u pesmama... Ko god da ima ljubavnih problema, ne može da prođe bez Tome Zdravkovića i tih pesama. Mnogo ima tih pesama koje su ostale u njegovoj zaostavštini i hvala mu na tome, jer bez tih pesama ne bismo mogli da pravimo atmosferu ni da uveseljavamo i utešimo - rekao je Bulat, dok je Gordana Zdravković u "Premijeri" otkrila da Zdravkovića optimizam nije napuštao ni u poslednjim danima.

Foto: TvPink Printscreen

Onog momenta kada čujem bilo koju pesmu ili kad se pomene njegovo ime, automatski je čitav život ispred mene, maltene. Toma nikad nije verovao da može nešto da mu se dogodi. Verovao je da je večan, čak i u zanjim danima govorio je:"Biće u redu, izvućiću se"... Nije verovao da će da umre

Pink.rs

#Premijera

#Toma Zdravković

'