AKTUELNO

Ne želi da otkriva baš sve.

Popularna folk pevačica Aleksandra Prijović u blagoslovenom je stanju. Ona će za nekoliko meseci svom suprugu Filipu Živojinoviću podariti naslednika, a pred kamerama "Premijere" otkrila je da se u blagoslovenom stanju oseća sjajno.

Foto: TvPink Printscreen

- Odlično sam, hvala na pitanju. Lepo sam se odmorila na putovanju, danas još da snimim emisiju i idem na odmor opet - kaže Aleksandra, koja će se nakratko povući sa scene,.

Obećala je da publika neće dugo čekati na njen povratak, kao i da će voditi računa o kilogramima, a u intervjuu za "Premijeru" otkrila je, takođe, da nije zahtevna trudnica, za razliku od drugih žena.

Foto: TvPink Printscreen

- Nemam neke zahteve, uglavnom je sve isto. Promenile su se neke sitnice, ali ne, ja nisam zahtevna... Jednostavna sam vrlo. Jedino što sam imala neke želje ticale su se hrane - on voli da sprema, da kuva, sad se tome još više raduje - kaže Prija, koja, ipak, i dalje u tajnosti drži ime koje su ona i Filip odabrali za njihovog naslednika.

- To neću da kažem, to je tajna... Još je rano. Odlučili smo već Filip i ja. Ne bih da budem dosadna sa tim, nisam jedina trudna žena - nije želela da otkriva Aleksandra, međutim, izvori bliski paru komentarišu da se bračni par odlučio za ime Aleksandar.

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinović

'