AKTUELNO

Na svu sreću, prošla je bez povreda.

Voditeljka Snežana Dakić imala je saobraćajnu nezgodu u kojoj je u njen automobil marke BMW udario tramvaj. Povređenih, na sreću, nije bilo, a nakon što je sabrala utiske stala je pred kameru "Premijere" i objasnila kako je došlo do nezgode.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja, inače, stanujem ovde, u blizini Ulice Džordža Vašingtona i vrlo često se parkiram ovde - praktično na trotoaru, to je regularno parkiralište. Kad se isparkiravaš pređe se preko tramvajskih šina i onda se uključi u saobraćaj. Međutim, pošto je gust saobrašćaj, najčešće uđeš od napred na to parking mesto i isparkiravaš se u rikverc, to se meni stalno dešava. Međutim, nikada mi se nije desilo da ne primetim da mi se približava tramvaj - prisetila se Snežana i nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

- Dok sam ja ušla u auto, krenula, vezala se, on se nekako odjednom stvorio! I ja da prešaltam u prvu (brzinu), da se izmaknem, meni menjač umesto u prvu ode u rikverc i kad sam nagazila na gas da pobegnem ja sam se pomerila još više nazad, a on me je zakačio i zaneo - objasnila je Dakićka u "Premijeri".

Foto: TvPink Printscreen

- Vozač tramvaja me je odmah pitao: "Je l' ste vi ona voditeljka?". U međuvremenu su se sjatili svi fotoreporteri svih redakcija. Ja sam se jako uplašila - u momentu dok se to dešava ja nemam kad da se uplašim, ali kad je on mene onako raspalio, auto se izmestio - ja sam posle toga automatski počela da plačem - iskrena je bila Snežana, čiji intervju možete pogledati u prilogu današnje "Premijere":

Pink.rs

#Snežana Dakić

#voditeljka

'