AKTUELNO

Prvi put posle njene smrti, Milić Vukašinović je odlučio da stane pred kamere emisije "Premijera-Vikend specijal" i ispriča sve o najtežem periodu u životu.

Domaću javnost je krajem jula ove godine potresla vest da je ćerka Milića Vukašinovića, Maja Avdibegović, izvršila samoubistvo u svom domu u Sarajevu, i to samo nekoliko sati pošto su je otac i njegova supruga posetili.

PROČITAJTE JOŠ: MOJI SAVETI JOJ NISU POTREBNI: Sloba pred njihov zajednički nastup ovo poručio Kiji, ona je imala BRUTALAN ODGOVOR!

Foto: Pink.rs/Printscreen Facebook

Prvi put posle njene smrti, Milić Vukašinović je odlučio da stane pred kamere emisije "Premijera-Vikend specijal" i ispriča sve o najtežem periodu u životu. Milić je Nemanji Vujičiću kroz razgovor otkrio sve o njenom lečenju, bolesti, njihovom lošem odnosu, ali i šta je prethodilo njenom samoubistvu, s obzirom na to da je bio u Sarajevu neposredno pre njene smrti.

- Što vreme više prolazi, ta bol je samo dublja i jača. Moje dete je bilo nesrećno, ne zbog ljubavi, ne zbog nekih problema u životu, već zbog toga što nije mogla da se reši zavisnosti. Ona je čak imala dvoje dece koje su joj oduzeli zbog zavisnosti, ali ni majčinski instinkt nije mogao pobediti zavisnost - rekao je Milić u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

- Ona je jako mlada nakon rata je postala zavisnik. Zaljubila se u divnog dečka koji je bio bubnjar. Mi smo sve to kasno saznali, kao što svi kasno saznaju. Moja pokojna ćerka je zvala novine i novine su pisale kako je ona mene pijanog nosila, a to je sve jer je želela da mi se osveti  jer joj ja nisam slao dovoljno novca koliko je njoj bilo potrebno, a ja sam znao za šta joj trebaju te pare.

Autor: Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#milić vukašinović

'