AKTUELNO

Budite u nedelju 30. septembra od 14 časova uz televiziju Pink i vašu omiljenu emisiju o poznatim ličnostima.

Kao što ste i navikli, "Premijera vikend specijal" i ove nedelje donosi veliki broj ekskluzivnih novosti o domaćim poznatim ličnostima.

Prvi put posle gubitka ćerke Maje Avdibegović Milić Vukašinović će samo pred premijernim kamerama pričati o ovom tragičnom gubitku.

Foto: TV Pink Printscreen

- Moje dete je bilo nesrećno. Ona je imala dvoje dece i čak ni taj majčinski nagon nije mogao da pobedi zavisnost - kaže on u kratkom isečku u okviru najave nove epizode vaše omiljene emisije o poznatima.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim toga, ekipa Premijere u stopu je pratila Slobu i Kiju, koji će večeras nastupati u Dizeldorfu, a snimke sa ovog nastupa moći ćete da vidite već sutra.

Foto: TV Pink Printscreen

Svoj san skokom sa 3.000 metara ostvarila je Marija Egelja, voditeljka vremenske prognoze na televiziji Pink, a u nedelju ćete videti kako se ona snašla i koliko je ovo iskustvo uticalo na nju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ONA NIJE ZNALA ZA VEZU SA ADAMOM: Minina mama OSUDILA JOVIČINO PONAŠANJE prema njenoj ćerki, a evo šta misli o mladom Đoganiju!

Dok se neki izvinjavaju, neki se diče. Emisija "Premijera" otkriva poznate strance koji imaju srpski pasoš. To je samo mali broj razloga da u 14 časova u nedelju 30. septembra budete uz televiziju Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: V. T.

#Kristina Kockar

#Marija Egelja

#Premijera-Vikend specijal

#Slobodan Radanović

'