AKTUELNO

Sve karte na sto!

Pevačica Mia Borisavljević, nakon pauze koju je napravila dok je bila trudna i kad se porodila, snažno se vratila na muzičku scenu Srbije numerom "Pričaju po gradu" koja je osvojila srca slušalaca. Ona se priprema da uskoro predstavi i ceo album, na čemu radi već neko vreme.

Foto: TvPink Printscreen

Pred kamerama emisije "Premijera" Mia je otkrila da ne ide uvek sve kako je zamislila, pa padne i po koja suza:

Neki dan je bilo i plakanja. Ja sam plakala, iznervirala sam se što mi nešto nije išlo kako treba i onda sam tražila da odemo kući, da razmislim, odspavam, malo nekog naboja, svega. Stvarno imam mnogo posla, hoćemo da ovo ispadne kako treba, veliki je projekat i u svoj toj euforiji padne i neka suza - rekla je Mia.

Foto: TvPink Printscreen

Njen izabranik Bojan Grujić i ona provode mnogo vremena zajedno, s obzirom na to da su i poslovni saradnici, pa često dođe i do svađe:

Poslednji put smo se posvađali u studiju. I oko kružnog toga smo se nešto raspravljali, šta je pravo a šta je levo (smeh). On me odveo da mi pokaže šta je pravo, ja sam rekla da to za mene nikad neće biti pravo i to je to. Slažem se ja sa njim, ali to za mene nikad neće biti pravo (smeh) - iskrena je bila Mia.

Foto: TvPink Printscreen

Njihova ćerka Ema ima već šest meseci, a pevačica je otkrila u čemu najviše uživa:

Šest meseci ima, mnogo je društvena, više voli sa ljudima nego sa igračkama, probali smo u igraonici, nije išlo a onda smo otišli kod zubara gde je bilo 10 ljudi, tu je bio provod strava (smeh) - ispričala je Mia.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije "Premijera" možete je pogledati u nastavku ili na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: N. Vujčić

#Mia Borisavljević

#Premijera

'