AKTUELNO

Da li je spreman?

Pinkova zvezda Slobodan Radanović privukao je veliku pažnju učešćem u rijalitiju "Zadruga" gde je započeo vezu sa blogerkom Lunom Đogani iako je bio oženjen. Po završetku rijalitija on je ostao i bez žene i bez devojke, ali se bez prestanka spekuliše o njegovom ljubavnom životu.

Foto: Pink.rs

Ipak, pevač ne mari previše za te stvari ali mu zasmeta kada se u novinama pojavi informacija da je u vezi sa nekom devojkom koja mu je draga, pa je tako za emisiju "Premijera" prokomentarisao te navode:

Ta devojka o kojoj se spekuliše, to mi je stvarno drugarica i mnogo me nervira što se napravila tolika pompa. Ona je stvarno pretrpela mnoge ružne stvari samo zato što je objavila sliku sa mnom. Ja sam na to navikao, ali stvarno me nervira kada nekog ko mi je drag uvlače u tako nešto - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

On će uskoro imati zajednički nastup sa bivšom suprugom Kijom Kockar, a otkrio je da li ima tremu zbog toga što će ponovo deliti scenu:

Nemam tremu stvarno, što bih imao tremu pored svih uspešnih nastupa, ovo je još samo jedan u nizu. Nismo se još ništa dogovorili - rekao je Sloba za Premijernu kameru.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je još Sloba ispričao pogledajte u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu emisije Premijera.

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Premijera

#Sloba Radanović

'