AKTUELNO

Priznala da se pokajala zbog poziva!

U okviru današnjeg izdanja emisije "Premijera - Vikend specijala", Nemanja Vujičić posetio je rodni grad zadrugara Baneta Čolaka, gde je pričao sa njegovom majkom Jasminom, koja je prokomentarisala učešće svog sina i njegove devojke u rijalitiju "Zadruzi".

Foto: TvPink Printscreen

Ona je istakla da nema ništa protiv sinovljevog izbora, te da je Zerina bila gost u njenom domu.

Ona je bila već u ovom domu gost, nekoliko dana. Banetova ljubav i ono što on odabere u svom životu, ja se neću mešati. Ne bira pamet nego srce, a šta njegovo srce bira moje je da poštujem - rekla je Banetova mama.

Foto: TvPink Printscreen

Sporna situacija nastala je kada je Bane imao poziv sa majkom gde je ona kritikovala Zerinino ponašanje:

Ja ne sumnjam u njihovu ljubav. To je rijaliti, stvari mogu da se promene za sat vremena. Onaj poziv, to je bilo u tom trenutku tako, a kasnije sam se možda i pokajala, ali tada je bilo tako. Ta neka ljutnja i neprijatno osećanje, to sam čuvala par dana. Posle poziva se nisam čula sa njenom majkom, svakako smo u kontaktu bili pre, ona je bila prezadovoljna što sam ispratila i Baneta i Zerinu, otišli su u takvoj ljubavi. Nisu se razdvajali pre rijalitija i ako se to desilo, stalno su bili na telefonu. Meni se učinilo da se u Zerini nešto promenilo... - rekla je Jasmina.

Foto: TvPink Printscreen

Kako Zerina ima ćerkicu, Banetova majka je istakla da ne bi imala problem da je ona dovede ukoliko Čolak odluči da se oženi svojom sadašnjom devojkom:

Zerinina majka čuva devojčicu i verovatno nema ni vremena da me kontaktira, nismo se čule od tad ali ne mislim da je to nešto sad loše. Najbitnije u svemu je da je Bane srećan u toj priči, apsolutno bih prihvatila njeno dete. Ne smatram da sam ja rekla da nije za njega ona nego mi se nije svideo Zerinin stav u početku prema Banetu, to je jedino. Sa njegove strane je iskrena ljubav - zaključila je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je sve Jasmina ispričala možete pogledati u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu emisije "Premijera"

Autor: N. Vujčić

#Jasmina Čolak

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

'