AKTUELNO

Sada sprema veliko iznenađenje za publiku.

Mlada nada i pobednica najgledanijeg muzičkog takmičenja ove vrste u Srbiji i regionu, "Pinkove zvezde", Indira Beriša priprema veliki projekat za sve poštovaoce njene muzike.

Ona je pred kamerama emisije "Premijera" otkrila da će publiku uskoro iznenaditi nečim na čemu je dugo i temeljno radila.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAKON ŠTO JE NEVENA OTKRILA DA JE IZGUBILA GAĆEŠINO DETE, oglasila se njena majka: On LAŽE, sve je znao!

Trenutno radimo obrade starih pesama, presrećna sam, spremam nešto jako veliko i to će biti iznenađenje za moju publiku - rekla je Indira.

Ona je istakla da nikada nije pohađala muzičku školu, ali da mnogo toga može da nauči od svog oca, koji se takođe bavi ovom profesijom.

Moj tata se bavi muzikom već 20 godina. Nisam išla u muzičku školu, ali sa tatom radim kod kuće i stalno snimamo kavere - istakla je Indira.

Foto: TvPink Printscreen

Beriša je nedavno doživela veliku neprijatnost kada su joj nepoznati napadači hakovali Instagram profil, na kom je imala mnogo obrada pesama, ali na svu sreću, na kraju se sve dobro završilo.

Hakovali su mi profil, vratila sam ga pomoću mojih kavera koje sam postaljala, sad je sve super - završila je Indira.

Ukoliko ste propustili da pogledate današnje izdanje emisije "Premijera" to možete učiniti u nastavku ovog teksta.

R. L.

#Indira Beriša

#Premijera

'