AKTUELNO

Mnogo ekskluzivnih priča o poznatima očekuje vas u novom izdanju emisije ''Premijera - Vikend Specijal''.

Bila je ovo nedelja slavlja, a ekipa emisije “Premijera - Vikend specijal”, predvođena uvek dobro raspoloženim autorom Ognjenom Nestorovićem, ništa nije propustila, u šta će vas uveriti i ove nedelje od 14 sati na TV Pink.

Foto: Privatna arhiva

Naravno, bili su oni na našem najvećem fudbalskom stadionu “Rajko Mitić” pred početak utakmice Lige Šampiona između beogradske Crvene zvezde i italijankog Napolija, pa nam otkrivaju koji su se još zvezdaši od javnih ličnosti tamo našli.

Bila je ovo i nedelja velikog povratka na scenu pevačice Nataše Bekvalac, koja je ekskluzivno za “Premijeru – Vikend specijal” iznela svoja osećanja tim povodom i otkrila u kojim se trenucima pitala može li još da izdrži. Videćete i kakva je atmosfera vladala na snimanju njenog povratničkog spota.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakodnevno nas iznenađuju izjave javnih ličnosti, a izdvajamo za vas šta je rekla Melina Džinović, ali i koliko novca smo spremni da potrošimo na nastupe poznatih!

I ove nedelje će ekipa emisije ostvariti san jednoj poznatoj osobi, pa gledamo kako se pevačica Maja Nikolić snašla u ulozi voditeljke Nacionalnog dnevnika na ružičastoj televiziji.

Foto: TvPink Printscreen

Još jedan ekskluzivitet vas očekuje – Goca Tržan uživo u studiju TV Pink otkriva sve detalje o novoj pesmi “Folija” i daljim planovima!

Foto: Pink.rs

Neumorna ekipa je bila i u Užicu, a ugostila ih je majka učesnika “Zadruge 2” Baneta Čolaka, Jasmina koja je svašta imala da ispriča o svojoj potencijalnoj snajki Zeri Hećo, od koje se njen sin ne odvaja već mesecima unazad.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi najbitniji događaji sa estradne scene iz sedmice za nama uživo su pred vama u nedelju, 23. septembra, u novom izdanju emisije “Premijera – Vikend specijal” od 14h na TV Pink.

Autor: Pink.rs

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

'