separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Andreana Čekić otkrila kojoj učesnici je pred ulazak u ZADRUGU POŽELELA SREĆU, a onda i zbog čega će s ushićenjem pratiti dešavanja u IMAGINARIJUMU! (VIDEO)


Opčinjena je projektom TV Pink.


Folk pevačica Andreana Čekić otkrila je u emisiji ''Premijera'' da je opčinjena projektom TV Pink - rijalitijem ''Zadruga'' koji će, kako kaže, redovno pratiti. Andreana je zadrugare i uveseljavala na prošlonedeljnoj žurki, a pred premijernim kamerama otkrila je i zbog čega će s velikim ushićenjem pratiti drugu sezonu najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga''.

Autor: TV Pink Printscreen

- Ja pre svega moram da čestitam na projektu ''Zadruga 2'' i verujem da je jako gledano. Sigurno ću gledati, znam da je interesantno i znam koliko se Željko Mitrović potrudio da to izgleda svetski - rekla je pevačica za emisiju ''Premijera'' i otkrila kojoj učesnici je pred ulazak u Imaginarijum poželela sreću.

- Znam da je Olja Bajrami ušla i njoj sam poželela ''srećan ulazak i srećan boravak'', što je još bitnije. Za nju znam da je tu, ali pravo da vam kažem još nisam videla ni ko je sve ušao - rekla je Andreana pred premijernim kamerama.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Da saznate o čemu je još Andreana govorila za emisiju ''Premijera'' pogledajte video u nastavku:

Autor: M. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti