AKTUELNO

Uzbuđena je zbog svog novog projekta.

Posle svih životnih nedaća, uspona i padova, popularna pevačica Nataša Bekvalac ponovo je na muzičkoj sceni, te uskoro izbacuje novu pesmu "Mala plava", na čijem spotu vredno radi. Pevačica je za emisiju "Premijera"otkrila detalje njenog novog projekta na kojem radi sa reperom i producentom Slobodanom Veljkovićem Cobijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša je istakla da je uzbuđena, i da jedva čeka da izbaci novi singl.

Imam neko lepo uzbuđenje unutar sebe, ali tremu nemam. Verujem svojim saradnicima, ekipa je sjajna, i atmosfera je pozitivna - rekla je Nataša.

Nataša se na javnu scenu vraća pesmom modernog pravca, te je priznala da voli da eksperimentiše i radi na različitim žanrovima.

Foto: TV Pink Printscreen

Volim da koketiram sa publikom i menjam muzičke žanrove. Postoji specifičan moj zvuk, ali smatram da je i moje pevanje specifično, ono se ne menja i to je prosto, moj pečat - zaključila je atraktivna plavuša i dodala:
Vremena se menjaju i ja volim da provodim vreme sa mlađim ljudima, jer su više u trendu, ja sam više stara škola. Volim da se poigram sa trendovima, kao i sa energijama, kada sve to pomešam projekat ispadne interesantniji - rekla je Bekvalčeva.

Šta je još zanimljivo Nataša otkrila možete čuti u video-snimku ispod.

M. S.

#Nataša Bekvalac

'