AKTUELNO

Istakla je da nikome neće upropastiti medeni mesec.

Pobednicu prve sezone "Zadruge" Kristinu Kiju Kockar ekipa "Premijere" zatekla je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" kako žuri da se ukrca na let, međutim ona je imala vremena da prokomentariše brojna aktuelna dešavanja. Naime, Kija se uputila na egzotično putovanje na Sejšele, te je otkrila da jedva čeka da napuni baterije za predstojeće obaveze.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da Kristina ide na odmor u društvu svoje kume Vanje, jasno je istakla da na ovoj tropskoj destinaciji neće tražiti dečka.

Očekujem da se odmorim i da se iskuliram. Ne verujem da ću naći dečka, jer idemo na destinaciju gde najčešće mladi bračni parovi idu na medeni mesec. Ja ne jurim tuđe muževe i nikome neću rasturati brak - jasno je istakla Kristina pred premijernim kamerama.

Prema pisanju medija, majka Kijine suparnice iz rijalitija Lune Đogani, Anabela Atijas pretrpela je porodično nasilje, te je novopečena pevačica stala na Anabelinu stranu, i istakla da nijedna žena ne zaslužuje da bude maltretirana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko god da je u pitanju, oštro osuđujem nasilje nad ženama. Čim čujem da je neka žena maltretirana od strane svoje jače polovine odmah se naježim, i digne mi se pritisak - rekla je Kristina.

Pored toga, Kija je otkrila još zanimljivih stvari koje možete čuti u video-snimku ispod.

M. S.

#Anabela Atijas

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

'