AKTUELNO

Biljana brine o Magdaleni dok su Aleksandra i David u Zadruzi!

U okviru današnjeg izdanja emisije "Premijera - Vikend specijal" Nemanja Vujičić posetio je kuću zadrugara Davida Dragojevića, koji je privukao veliku pažnju u "Zadruzi 2", zajedno sa svojom devojkom Aleksandrom Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Poznato je da Aleksandra ima ćerku Magdalenu sa Aleksandrom Čabarkapom, koji je u vreme kada je ostala trudna sa njim bio dečko njene majke Ljube Pantović. Kako je portal Pink.rs već pisao, o maloj Magdaleni brine Davidova majka Biljana dok su njih dvoje u Zadruzi, a ona je priznala da joj nije baš bilo svejedno da prihvati tu obavezu.

To je bila Aleksandrina želja, takođe i Davidova, da ona bude kod mene. Upisana je u vrtić i mnogo je srećna što je tamo sa decom. Druži se sa njima tamo i mnogo ih voli i vaspitačice su okej, uklopila se sa svima. Iskreno rečeno, ja sam klackala malo, to je obaveza, ja sam odgajila troje dece i nije mi problem za nju, ali pošto imam posao i obaveze, bio mi je problem. Ja sam pristala jer znam da će joj biti dobro ovde kod mene. Nisu mi davali savete, oni su živeli ovde pre nego što su ušli u Zadrugu, ja imam troje dece i ne trebaju mi saveti, sve znam što se tiče male dece - iskrena je bila Biljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedina osoba koja je u kontaktu sa Biljanom iz Aleksandrine porodice je njen otac Karađorđe koji redovno pita za unuku.

Ona dedu jako voli, on svakog dana zove, gledaju se na kameri. Ne daje mi savete, on zove, pita za nju, pričamo o deci u rijalitiju. Samo deda je zvao. On je jedini koji zove, pita za Magdalenu, on će je uzimati kad god poželi, tako smo se dogovorili. Sa baba Ljubom nemam komunikaciju nikakvu, jedino deda zove. Sad bilo ko da pokuša, ja bez Aleksandrine dozvole ne bih dozvolila da bilo ko vidi dete - izričita je Biljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je ona još rekla pogledajte u nastavku ili na zvaničnom kanalu emsije "Premijera".

Autor: N. Vujčić

#Aleksandra Subotić

#Biljana Dragojević

#David Dragojević

#Rijaliti Zadruga

'