AKTUELNO

Nedelja je po dobrom, starom običaju rezervisana za aktuelne priče o poznatim ličnostima u jednoj od najgledanijih emisija "Premijera - Vikend specijal".

Vest da je Andrej Atijas fizički nasrnuo na suprugu Anabelu uzburkala je javnost. Mediji ne prestaju da bruje o poznatom paru i njihovom odnosu, a sve detalje ovog skandala, saznaćete upravo u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima.

Foto: Bojan Vuković

Ognjen Nestorović će u studiju ugostiti kralja folk muzike, legendarnog Šabana Šaulića, koji će govoriti o velikom i važnom datumu, 6. oktobru za kada je zakazan njegov veliki beogradski koncert. Sa popularnim pevačim pričaće i njegovoj ćerki, Ildi Šaulić, koja je nedavno održala intiman koncert u Beogradu.

Foto: TV Pink Printscreen

U studio stižu Sanja Marinković i Ognjen Amidžić, koji su već započeli novu sezonu svojih autorskih emisija "Magazin In" i "Ami G Show". S obzirom na to da se "Magazin In" emituje već 18 sezona, a "Ami G Show 11, Sanja i Ognjen otkriće simboliku ovih brojeva.

Foto: Promo

Foto: TvPink Printscreen

U emisiji "Premijera-Vikend specijal" videćete izveštaj sa glamurozne žurke magazina "Hello", na kojoj su bile brojne zvezde iz različitih sfera javnog života.

Očekuju vas šokantna uključenja i nove rubrike, zato ne propustite emisiju "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 16. septembra tačno u 14 časova na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#Premijera-Vikend specijal

'