AKTUELNO

I oni imaju svoje probleme i nesuglasice.

Poznata pevačica Mia Borisavljević nedavno je objavila pesmu "Pričaju po gradu", koja je u rekordnom roku postala hit i na Jutjubu prikupila već četiri miliona pregleda. Ona je presrećna zbog svog uspeha za koji je zadužen i njen nevenčani suprug Bojan Boki Grujić, koji joj je napisao muziku za novi singl.

Foto: Pink.rs

Iako Mia i Bojan važe za skladan par, pevačica je priznala da se, ipak, i njih dvoje često svađaju, ali na svu sreću - najčešće zbog posla.

Foto: TvPink Printscreen

- Ima tu dosta ne suglasica, ali ja u principu puštam svakog da radi svoj posao, ne mešam se mnogo ni tekstopiscu ni kompozitoru, ali najčešće se zbog posla svađamo. To je u 99 posto slučajeva oko muzike, kada on mene pokušava da ubedi da nešto treba, a ja njega da ne treba. Eto, oko tih stvari... A oko Eme se ne svađamo, slažemo se u mišljenju šta i kako treba. Ja sam ta koja odlučuje o nekim najvažnijim stvarima, on mi veruje, a Ema je jedna super beba i za sada ne grešimo - iskrena je Mia, koja je, takođe, priznala da je roditeljstvo izuzetno teško, iako se u njemu odlično snašla.

Foto: TvPink Printscreen

- Dosta je teško, treba puno energije, ali su, hvala Bogu, lepe stvari u pitanju i onda to nije problem - objasnila je pevačica.

Pink.rs

#Bojan Grujić

#Mia Borisavljević

#pevačica

'