AKTUELNO

I iz ove životne bitke izašla je kao pobednik, s osmehom na licu.

Popularna voditeljka Dušica Jakovljević samo nekoliko dana pre početka druge sezone "Zadruge" doživela je pravu životnu dramu. Naime, za sada nepoznati počinilac digao je u vazduh automobil koji je vozila poslednjih meseci, a koji je bio parkiran ispred njene zgrade. Džip je u eksploziji u potpunosti uništen, ali je Dušica, na svu sreću, dobro i povređenih nema.

Foto: Pink.rs

Foto: RTV Pink

Dušica je nakon drame koju je preživela nabacila svoj dobro prepoznatljivi osmeh, stala pred kamere i početak "Zadruge" otvorila kao da samo nekoliko dana pre toga nije prošla kroz pravi pakao, a u "Premijeri" otkrila je kako se sada, posle svega, oseća.

Foto: Televizija Pink

- Ja se trudim da se osećam bezbednom, trudim se da razmišljam na najbolji mogući način jer sam ja stub svoje porodice, ja sam ta koja je majka, koja vodi računa o dvoje male dece, odnosno dece školskog uzrasta. Dobro su prošli kroz sve ovo, prolaze i dalje. Imam i svoje roditelje koji su me podržali u svemu tome i bez njihovih osmeha i zagrljaja mislim da ne bih mogla. Ja se trudim da se tog dana ne sećam, evo, i sad se štipkam kada pričam o tome jer je to strašna stvar. Gledala sam prvo okolo, da možda nije to moj auto, možda je neki pored. Trebalo mi je da shvatim da jeste to moj automobil, a onda sam razmišljala samo o svojoj deci, kako ću s njima proći kroz period koji sledi - iskrena je bila Dušica, koja se osvrnula na brojne neproverene i netačne informacije koje su preplavile domaću štampu.

Foto: TvPink Printscreen

- Od moje dece ne krijem ništa. Oni su znali da su mene povredila razna izmišljanja i nagađanja. Policija radi svoj posao... A mene je vređalo to što je iznošeno toliko neproverenih stvari, pa čak i nekih potpuno neistinitih podataka i u tom smislu, i što se tiče naslova, ja nisam bila pošteđena od strane svojih kolega. Ali, u momentu kada sam i skrenula pažnju na to - vratilo se sve na svoje mesto - objasnila je Dušica, koja je pred premijernom kamerom podelila i svoje impresije o drugoj sezoni "Zadruge", a sve to možete čuti u prilogu današnje "Premijere":

Pink.rs

#Dušica Jakovljević

#Premijera

#Rijaliti Zadruga

#voditeljka

'