AKTUELNO

Prve varnice, svađe i preki pogledi.

Prethodne noći počeo je najluksuzniji i najzahtevniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadruga 2". Gledaoci su uživali u impresivnoj ceremoniji otvaranja imaginarijuma, a ekipa najgledanije emisije o poznatima, "Premijere", ušla je u karantin, gde su se učesnici užurbano pripremali da izađu na scenu.

Premijerna kamera je prvo naišla na Mirka Gavrića, koji se odmah požalio da mu nije bilo dozvoljeno da jednu stvar unese u rijaliti.

Foto: TvPink Printscreen

Oduzeli su mi gaće za Nadeždu. Kad sam shvatio da mi je život stao u dva kofera i jednu mrtvačku kesu - majko moja. Vi gledate u pobednika, ali nemam ništa protiv da to podelim sa Stanijom - rekao je Gavrić.

Sledeće su pred Premijernu ekipu izašle Suzana Perić i Zlata Đurković, koje su odmah bez blama priznale nešto što bi mnogi drugi pokušali da sakriju.

Bile smo zajedno u WC-u - rekle su pevačice kroz smeh.

Foto: TvPink Printscreen

Devedeset odsto ovih ovde ne zaslužuju ne jahte, nego ni čamčić - istako je Vladimir Tomović.

Premijerna kamera je zatim snimila i Nadeždu Biljić, koja je priznala da će joj biti drago što će na luksuznom imanju videti i svog bivšeg verenika, Mikija Đuričića.

Nismo se videli, čuli smo se pre tri dana. On me podržava, sve je ok - istakla je Nadežda.

Ceremoniji otvaranja prisustvovala je i pobednica prve sezone "Zadruge", Kristina Kija Kockar.

Oduševljena sam, volela bih da imam takvu kuću. Nadam se da će je učesnici čuvati i da neće biti vandali kao mi - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Posle pisma nastala PANIKA: Zadrugari dobili budžet, A OVO JE JEDINI NAČIN DA DOĐU DO HRANE! (VIDEO)

Ona je prethodne noći publici predstavila i svoju novu pesmu, za koju ističe da je autobiografska, pa je pred premijernim kamerama priznala kakvu reakciju njenog bivšeg supruga Slobodana Radanovića očekuje.

Možda je pustio i suzu, možda ću ga pozvati za dva sata kad se smiri - navela je Kockareva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Premijera

#Rijaliti Zadruga

'