AKTUELNO

Želi da im udovolji.

Popularna pevačica Tanja Savić vredno radi na svojoj muzičkoj karijeri, a kamera emisije "Premijera" je usnimila nekoliko kadrova dok je snimala spot za novi singl "Pogrešna adresa".

Foto: Printscreen Youtube

No, to nije sve. Budući da pevačica zbog poslovnih obaveza živi na relaciji Australija - Beograd i da joj prekookenska udaljenost od svoje porodice ponekad zadaje glavobolje, pred premijernom kamerom otkrila je kakvu budućnost planira za svoju decu i da li je uzbuđena zbog početka školske godine.

Uzbuđena sam, ali to ne znači da je početak školske godine za moju decu u septembru, pošto njima školovanje počinje u februaru. Njima tada kreće godina. Ali možda ćemo biti u Srbiji u februaru. Pitanje je gde ćemo da nastavimo školovanje - rekla je Tanja.

Foto: Printscreen Youtube

Iako pitanje školovanja još nije rešeno, Tanja će nastojati da udovolji željama svoje dece, da bi se osećali ispunjeno i zadovoljno na kojoj god destinaciji se nalazili.

Ne bih decu da opterećujem dodatno, jer su već menjali škole. Bili su upisani u Beogradu, pa sam ih ispisala, pa upisala tamo u Austarliji. verovarno će se jednom dogoditi trenutak da ih ispišem opet iz Australije i vratim u Srbiju - izjavila je pevačica perd kamerama emisije "Premijera".

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: TA ŽENA MI JE UNIŠTILA PORODICU: Goca Božinovska otkrila sa kojom ženom ju je Šijan varao! Bile su drugarice, a ona joj je preotela muža i rodila mu dete (FOTO)

A ukoliko želite da pogledate kako je izgledao deo snimanja za Tanjin novi singl "Pogrešna adresa", to možete učiniti klikom na video-snimak koji se nalazi ispod teksta.

D. B.

#Premijera

#Tanja Savić

'