AKTUELNO

Najavljuju potpuni haos u rijalitiju.

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" danas je boravila u domu porodice Vasić u Maloj Plani. Srdačni i uvek nasmejani Rade, Rada, Mika i Giba sa velikom radošću su dočekali novinara Nemanju Vujičića i dopustili mu da zaviri u svaki kutak njihove kuće.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon obilnog ručka koji je pripremila domaćica Rada, budući zadrugari su otkrili i sa kojim svojim cimerom će se najbolje slagati.

Ja bih prvo želeo da pozdravim sve učesnike "Zadruge 2", sa Lepim Mićom ću da se družim, on je čovek pravedan, jeste da psuje, ali voli samo pravdu - rekao je Rade, sa čim je bila saglasna i njegova supruga.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim se premijerna kamera preselila u spavaću sobu blizanaca koji su rado otvorili svoj ormar i pokazali koje kombinacije će nositi u imozantnom imaginarijumu.

Spremamo se za jahte, za Pink televiziju ide ovaj pink šorts. Ovaj kofer je već pun. Ne bi bilo loše da mi nekoga provozamo, nekoga ko bude imao hrabrosti da se vozi sa nama - rekli su Mika i Giba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE NAPAD NA MENE, JA SAM TAJ AUTO KUPILA: Dušica Jakovljević otvoreno o drami koju je preživela! (FOTO)

Nema sumnje da niko neće ostati imun na porodicu Vasić a oni obećavaju pravi spektakl i potpuni haos od 6. septembra u "Zadruzi 2".

R. L.

#Giba Vasić

#Mika Vasić

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

'