AKTUELNO

Otkrio sve o njihovom odnosu.

Popularnog pevača Acu Lukasa njegovi obožavaoci imaju priliku često da viđaju na beogradskim splavovima i da uživaju u muzici koju je spremio specijalno za njih. Iako se dugo spekulasalo da će Aca i njegova dugogodišnja prijateljica Svetlana Ceca Ražnatović napraviti rijaliti šou, njih dvoje prijateljstvo čuvaju daleko od očiju javnosti.

Foto: E-stock

Ekipa emisije "Premijera" je razgovarala sa pevačem na ovu temu, a on je bio izričit i po tom pitanju rekao samo jedno, a to je da su oni "pravi prijatelji".

Ceca i ja, rijaliti program? Prvi put čujem. Ja i Ceca smo super, to nije samo estradno prijateljstvo, ono datira mnogo ranije, tako da nije estradno, to je pravo prijateljstvo - rekao je Lukas pred Premijernim kamerama.

Foto: Printscreen Youtube

Naša folk diva Ceca i Lukas sigurno su jedni od najslušanijih pevača sa domaće scene zbog kojih publika gubi glasne žice kada oni drže nastup.

Pročitajte još: SADA ON SEDA U VRUĆU STOLICU: Večeras u emisiju 'Zadruga - Narod pita' dolazi Sloba Radanović i OTKRIVA SVE ŠTO ZANIMA REGION!

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Aca Lukas

#Svetlana Ceca Ražnatović

'