AKTUELNO

Sa mnogim budućim učesnicima je već zaratila.

Pevačica koja je poznata po svom britkom jeziku i eksplozivnosti, Zorica Marković, nova je učesnica druge sezone rijalitija koji preti da sruši sve rekorde gledanosti na ovim prostorima "Zadruge".

Ona se već u emisiji "Zadruga - Narod pita" pre nekoliko noći, žestoko posvađala sa budućim cimerom, Mirkom Gavrićem, a pred kamerama najgledanije emisije o poznatima "Premijera", progovorila je o ovom nesporazumu.

Foto: Pink.rs

Za koga će da se zakači, neće za Persu, Dobrilu koja nije ništa. Mnoge ću baciti sa čamca. Samo veliki, Mića, Miljana, neki novi kvalitetni ljudi koji ulaze zaslužuju da se voze luksuznim čamcem - rekla je Zorica.

Pevačica je u pomenutom gostovanju istakla i da će tužiti Anabelu Atijas, majku svoje buduće cimerke u Beloj kući, Lune Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Nju će da zove moj advokat Perović. U ovoj zemlji ima zakon hvala Bogu gospodu, oni sada ulaze da zarade da bi platili meni - navela je Markovićeva.

Buduća zadrugarka se osvrnula i na svađu koja je pre nekoliko nedelja potresala medije, a reč je o navodnoj romansi sa Duškom Radonjićem, za koju je pevačica navela da je bila izmišljena.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZORICA MARKOVIĆ NE BLISTA SAMO ZBOG SVOG NOVOG IZGLEDA! Pevačica otvoreno priznala: ZALJUBLJENA SAM U POLITIČARA! (FOTO)

Dosadilo mi je to povezivanje sa mučenikom Radonjićem. Nije uopšte bilo priče na tu temu, on i ja, ja sam to shvatila kao zaje*anciju, kuku, čovek misli da je frajer, da svi lude za njim, da ne bi bio sa mnom za milion evra... Pa ko ga je pitao uopšte da bude, niti bih ja bila sa njim. Možda je on za nekoga lep, za mene je bio samo dobar čovek. Htela sam da pomognem jer je iz mog kraja, lele, čovek se utripovao da je frajer - rekla je Zorica pred kamerama "Premijera".

Kompletno današnje izdanje najgledanije emisije o poznatima pogledajte u nastavku.

R. L.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Mirko Gavrić

#Premijera

#Zorica Marković

'