AKTUELNO

Đoganijevoj neće biti dobro.

Pobednica prve sezone "Zadruge", Kristina Kija Kockar, vredno radi na pripremi svoje nove pesme "Potpis", iza koje će i ovoga puta stajati kompozitor Filip Miletić.

Ekipa najgledanije emisije o poznatima "Premijera" posetila je Kiju u studiju na snimanju novog singla, a ona je bila vrlo raspoložena da prokomentariše sve događaje.

Foto: TvPink Printscreen

Na početku razgovora, Kristina se osvrnula na fizički izgled svog bivšeg supruga, Slobodana Radanovića, koji je rešio da smrša i svoju figuru dovede do savršenstva.

Ja znam Slobodana i kada je bio mršaviji i puniji tako da meni to ne igra nikakvu ulogu. To je dobro zbog zdravlja, ne treba preterivati. Naravno da je lep, Slobodan je lep dečko i ja sam se udala za njega - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto je na snimanje pesme došla u veoma ležernoj odevnoj kombinaciji, pred premijernim kamerama je otkrila i da li bi svojoj ljutoj suparnici iz rijalitija, Luni Đogani, dozvolila da je stilizuje, s obzirom na to da je ona modna blogerka i kreatorka.

Ovo je moja kućna varijanta, tako se dolazi u studio, ono u čemu se najbolje osećaš. Luna me nije stilizovala niti će me ikad stilizovati - navela je Kockareva.

Pobednica "Zadruge 1" je dala svoj komentar i na to što će se Đoganijeva pojaviti i u drugoj sezoni ovog šou programa.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OČAJNO POTREBNA POMOĆ: Bivša zadrugarka prolazi kroz TEŠKU PORODIČNU DRAMU! (FOTO)

Mene su pitali šta mislim o tome, ja sam samo rekla da je konačno našla mesto gde pripada, bolje joj to ide nego da bude modna blogerka zar ne? Dalje ne bih zalazila u to niti me zanima - rekla je Kija.

Šta je još Kristina ispričala o svojoj novoj pesmi i poslovnim angažmanima, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Premijera

#Slobodan Radanović

'