AKTUELNO

Mesecima uživaju u ljubavi.

Pevačica Dara Bubamara ne krije da obožava kada nastupa u Beogradu, a ekipa emisije "Premijera" družila se sa pevačicom pred njen poslednji letnji nastup u prestonici za koji je izabrala i više nego atraktivnu odevnu kombinaciju.

Foto: RTV Pink

Dara je u srećnoj i stabilnoj emotivnoj vezi već duže vreme, a svog izabranika vešto krije od očiju javnosti. Međutim, pevačica je bila raspoložena da pred kamerama emisije "Premijera" govori o svom izabraniku.

Foto: RTV Pink

Jako mi je lepo što je ovako. Jako lepo i za mene i za moj život i za njegov život. Meni to odgovara - rekla je Dara za emisiju Premijera.

Svoju pažnju ipak najviše usmerava prema sinu Kosti na kog je veoma ponosna i za kog misli da će u budućnosti postati fudbaler.

Kosta je izuzetno lepo vaspitan. Ide u predivnu privatnu školu, priča francuski, engleski... Svira klavir i ide na fudbal. Baš sam prezadovoljna. Mnogo je dobar i vaspitan. Ja mislim da će on biti fudbaler. Igra trenutno u Novom Sadu, a kada poraste ići će u Beograd - dodaje Dara.

Šta je Dara još ispričala možete pogledati u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu emisije Premijera.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: OVO ĆE VAS SVE OSTAVITI BEZ DAHA: Željko Mitrović isprobao plovidbene sposobnosti morskog zaliva u ZADRUZI 2! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Dara Bubamara

'