AKTUELNO

Bez obzira na sve, ona u Radanoviću traži samo ono najlepše.

Luna Đogani, vicešampionka prve sezone rijalitija "Zadruge" je tokom devetomesečnog boravka u ovom zabavnom programu nosila etiketu "ljubavnice" stupivši u vezu sa Slobodanom Radanovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Po završetku ovog rijaliti programa, njih dvoje su potpuni stranci. Iako se u međuvremenu nije pojavio niko ko bi ispunio njene kriterijume i obasipao je pažnjom Đoganijeva je priznala za emisiju "Premijera" šta to treba da poseduje njen izabranik.

Kao Sloba da bude duhovit, da bude intelignetan kao Sloba i da ima dečije osobine, da bude detinjast. To je mene najviše kupilo kod njega. A šta ne? Da ne bude labilan, da ima svoj stav i da zna šta želi u životu - rekla je Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Iako je doživela nervno rastrojstvo zbog romanse sa Slobom, ona o njemu govori samo u pozitivnom kontekstu, praveći komparaciju sa budućim pretedentom koji se može naći na istom mestu na kom je proteklih meseci proživljavala uspone i padove kada su emocije u pitanju.

Pročitajte još: BIĆE UZBUDLJIVO GLEDATI NJIH DVE U ZADRUZI 2! Aleksandra Subotić priznala šta misli o Luni, pa osula paljbu po Slobi: NIŠTA GORE OD MUŠKARCA BEZ STAVA! (FOTO)

Šta je još Luna rekla u ovom intervjuu za premijernu kameru pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Premijera

'