AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Jedan od omiljenih pevača koji uvek puni beogradske klubove i splavove, Šako Polumenta, poznat je kao neko ko bez premca kaže sve što mu leži na srcu, i ne zazire od bilo čijeg mišljenja.

Ovoga puta ekipa emisije "Premijera" srela je Šaka dok se spremao za nastup, a on je bio i više nego raspoložen da ispriča šta ga trenutno najviše nervira a događa se na domaćoj javnoj sceni.

Foto: TvPink Printscreen

Previše se daje značaja starletama, devojkama i momcima iz noćnog života. Od čega oni zarađuju, od čega markirani sat, ko će da mu kupi telefon, "Ajfon", tata da mu kupi od plate od 200-300 evra? Kako? Ja sam više puta iscenirao u mojoj kući situaciju da nemamo novca. Moja deca imaju i te kako da se obuku dobro. Ali više puta to uradim jer me interesuje ta njihova reakcija. Šta će se desiti ako ostanemo bez novca? Ja sam čovek ispred vremena, život me nije mazio, udarili su me sa svih strana, uvek sam to stoički podneo - rekao je Polumenta.

S obrzirom na to da je otac troje dece, pevač je otkrio i kakav odnos ima sa njima ali i da li je strog kada je vaspitanje u pitanju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BRUTALNE REČI KOJE NIKOGA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM: Ovako je Kija prokomentarisala Lunin ulazak u 'Zadrugu 2'!

Ja sam uvek raspoložen da sa mojom decom porazgovoram otvorenih karata i da ih posavetujem. Ja nikad ne nosim dirigentsku palicu, da im kažem "Nemoj slučajno to". Njihov izbor je njihov izbor i ja ću to ispoštovati - naveo je Šako.

O čemu je sve Šako pričao, pogledajte u nastavku:

R. L.

#Premijera

#Šako Polumenta

'