AKTUELNO

Đoganijevi uživaju na letovanju.

Denser Đole Đogani sa svojom suprugom i pevačicom Vesnom Đogani letuje u njihovom omiljenom odmaralištu u Bečićima gde sa svojim naslednicima nalaze letnje zanimacije.

Foto: Pink.rs

Bračnom paru je ovo deveta godina kako letuju baš ovde, pa je mnoge njihove fanove zanimalo šta ih to najviše privlači kada su Bečići u pitanju.

Ovo je deveta godina kako letujemo ovde. Razmišljamo sledeće godine da promenimo destinaciju. Već je i klinac rekao da mu je letovanje ovde dosadilo - rekao je Đole Đogani.

Foto: YouTube screenshot

Mnoge je zanimalo kako porodica Đogani provodi letnje dane na obali mora, Vesna je rekla kako su uglavnom posvećeni deci.

Po ceo dan trčimo za decom, igramo se. Malo bazen, malo plaža, malo dremka popodne i uveče večera i kući - opisala je Vesna jedan porodični dan.

Foto: Printscreen Youtube

Idemo i na plažu i na bezen. Koristimo sve. Ja idem i u saunu. Ustajemo rano negde oko sedam. Trčim, treniram i na kraju plivam u moru - rekao je Đole.

S obzirom na to da se ovo dvoje pevača mogu pohvaliti svojim fizičkim izledom, mnoge je zanimalo koliko truda ulažu u to.

Ona je komformista. Ne voli da vežba - rekao je Đole za svoju lepšu polovinu.

Foto: Printscreen

Ja sam zaboravila sta znači trenirati - rekla je pevačica.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

PROČITAJTE JOŠ: ZARAŽENA SAM KIJOM: Milica Pavlović se redovno čuje sa pobednicom Zadruge, a evo i šta planiraju! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA BI NJEN MUŽ REKAO NA OVO? Tanja Savić ZAPALILA SPLAV u ovom izdanju, pa progovorila o suprugovoj ljubomori! (VIDEO)

K. K.

#Vesna Đogani

#leto

#Đole Đogani

'