AKTUELNO

Nekada estradnjaci zaborave na svoje početke i vreme kada su molili za gram medijske pažnje.

Do skoro anonimna pevačica Aleksandra Prijović karijeru je započela na narodnim veseljima kao jako mlada, da bi svoj put do estradnog neba pokušala da nađe u muzičkom takmičenju.

Uprkos pokušajima da svojim numerama privuče pažnju, javnost je postala zainteresovana za nju tek nakon saznanja da je u vezi sa sinom Slobodana Živojinovića, Filipom.

Foto: TvPink Printscreen

Sa svojih 14 pesama svakako ne može da parira zvezdama sa kojima se poredi i čije pesme peva na nastupima. Većina muzičkih veličina poput Svetlane Cece Ražnatović ili Ace Lukasa nema problem da sedmoj sili odgovori na poruku ili poziv, jer njihovo vreme je novac, baš kao i naše, pa nismo razumeli šta je Aleksandra htela da nam kaže ulaskom na sporedni ulaz diskoteke u Budvi, koji do sada nije koristila ni jedna poznata ličnost, do nje - navodi se u prilogu emisije "Premijera".

No, nisu naši stari bez značaja govorili - ko visoko leti, nisko pada. Ljubaznost i vaspitanje ne koštaju ništa, a znače mnogo.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VALJDA SU SADA SVI SREĆNI: Nadica progovorila o razvodu Kije i Slobe, pa otkrila šta je Kockareva uradila čim je iz suda došla kući! (FOTO)

Kompletno današnje izdanje emisije "Premijera" sa još mnogo izveštaja o poznatima, pogledajte u snimku koji sledi.

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Premijera

'