AKTUELNO

Svestan je da je o Pinkovoj zvezdi imao pogrešno mišljenje.

Folk pevač Aca Lukas krajem jula gostovao je u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je komentarisao aktuelnosti iz "Zadruge" i tom prilikom osuo je drvlje i kamenje po Slobi Radanoviću, zbog čega se ubrzo pokajao.

Foto: TvPink Printscreen

- Narod se podelio zbog koga? Zbog jednog giliptera i magarca koji je prevario ženu pred kamerama. On pevač? Čuo sam kako peva, peva kao da mu je neko stao na kurje oko - rekao je tada Lukas, a onda je na crnogorskom primorju upoznao poznatog pevača iz "Pinkovih zvezda" i u potpunosti promenio mišljenje, a svoju grešku priznao je javno pred kamerama "Premijere".

Foto: Pink.rs

- Ja kad pogrešim, ja se izvinim. Dečko je OK momak, ja sam bio iznerviran što su me uopšte pitali da komentarišem, bilo je jutro, bio sam neispavan. Ono što sam rekao, stojim iza toga - to se tako ne radi.. Ali, rekao sam - mlad je dečko, što bih ja to komentarisao, to je njegov, na kraju krajeva, problem. Možda i nauči nešto iz toga - objasnio je Lukas, a potom otkrio kako je izgledao njihov susret.

Foto: TvPink Printscreen

Sedeo sam se sa njim, upoznao se. Dečko je jako prijatan, ja sam se njemu izvinio, on je rekao da se ni zbog čega nije naljutio. Napravio sam jednu jako ružnu stvar, zbog toga mu se najviše izvinjavam - popljuvao sam njegovo pevanje, koje nisam ni čuo - rekao je pevač i dodao:

- Sloba je dobar dečko, nemam ništa protiv njega, čak sam mu i ponudio pomoć, ako mu treba.

Pink.rs

#Aca Lukas

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'